Image

Kizárólagos forgalmazói vagyunk Kína legnagyobb, és egyben a legrégebbi múltra vissza tekintő Yuchai Heavy Industry gyár kotrógépeinek.

1151 Budapest | Bogáncs utca 4 | 24-es épület
+36 30 1313 091

yuchai@baltringer.hu

© 2024. Yuchai Heavy Industry engedélyével
Baltringer Kft. - Minden jog fenntartva!

lunk

Célkitűzésünk, hogy mindig azt a terméket találjuk meg a vevőinknek, amely személyre szabottan az ő igényeinek megfelelő.

Yuchai Heavy Industry

A Kínában található Guangxi Yuchai Group 1951-ben alakult, és ma már több mint 30 teljes tulajdonban lévő, részvénytulajdonú és részvénytársasággal rendelkező leányvállalattal, és több mint 23 000 munkaerővel rendelkezik, teljes vagyona 36,5 milliárd RMB.

Az 1989-ben alapított Yuchai Heavy Industry Co., Ltd. egy kínai-külföldi vegyesvállalkozás, amelyet a Yuchai Machinery Group Co., Ltd. irányít. Jelenleg a Yuchai Heavy a világ szinte minden területén (Európa, Észak-Amerika, Ázsia, Ausztrália és Afrika) jelen van az általa gyártott munkagépekkel és speciális járművekkel, éves termelési kapacitása pedig 20 000 építőipari gép.

„Nemzeti Hi-Tech Vállalkozásként” tisztelték meg, és 2011-ben és 2012-ben a „TOP50 építőipari gépgyártó a világon” egyikévé választották.

A földmunkagépek a vezető termékek az építőipari gépek üzleti szektorában, amelyek között a hidraulikus kotrógépek több mint 40 sorozatot fednek le, több mint 160 modellt, 0,8T-tól 220T-ig!

A Yuchai Excavator különféle nagyméretű gyártó berendezésekkel, a legfejlettebb CNC-vágógépekkel rendelkezik, amelyeket Németországból, Japánból importálnak, a minőségi termékek gyártásának biztosítására!

Baltringer Kft.

Elsősorban új és használt építőipari, mezőgazdasági gépek értékesítésével, beszerzésével, szervizelésével foglalkozunk, munkatársaink a szakma különböző területein szerzett több éves tapasztalatával állnak rendelkezésére minden kedves ügyfelünknek!

Nem csak munkagépet, hanem a hozzájuk alkalmazható adapterek forgalmazásában is teljes körű segítséget tudunk nyújtani, kifejezetten az ügyfél érdekeinek megfelelően. Célkitűzésünk, hogy mindig azt a terméket találjuk meg a vevőinknek amely személyre szabottan az ő igényeinek megfelelő, és mind minőségben, mind árban a lehető legjobb legyen! 

Szervizünk az ország egész területén működik, több felszerelt gépjárművel, akár azonnali kivonulási lehetőséggel, amennyiben a helyzet úgy kívánja meg. Hétvégén is elérhetőek vagyunk 24 órában, tudjuk, hogy egy azonnali segítség sok esetben mit jelenthet megrendelőinknek!

Nem csak saját márkáink szervizelését végezzük, hanem márkafüggetlen szervizként is működünk, erősségünk a kotrógépek, kombi rakodók, csúszókormányzású gépek, dömperek javítása, folyamatos karbantartása, felújítása!

Alkatrész kínálatunkban szinte bármilyen géptípushoz tudjuk biztosítani a szükséges igényeket akár raktárkészletről vagy rövid szállítási határidővel! Keressen bennünket bizalommal, tekintse meg kínálatunkat! 

Olajok, kenőanyagok értékesítésében, forgalmazásában is állunk rendelkezésére ügyfeleinknek, prémium minőségben, rendkívül kedvező áron, akár házhozszállítással egybekötve! Kérjen ajánlatot, minden fajtájú, típusú géphez raktárkészletről hidraulika olajok, motor-olajok, kenőanyagok, vagy rövid szállítási határidővel! További infóért kattintson!

Munkagép és adapter bérlés esetén is kereshetnek bennünket! Kotró, csúszókormányzású gépeket akár azonnal tudunk biztosítani, adapterekből elsősorban bontókalapács, talajfúró, hidraulikus rézsű, de még sok más eszközre van bérlési lehetőség, akár az Ön gépére illeszthető pajzs legyártásával együtt! Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, ha Önnek használaton kívüli adaptere van, úgy garanciával és anyagi felelőséggel hasznosítani tudjuk bérbeadással!